måndag 28 september 2009

De två små!

I helgen så fick jag uppleva nått som fick mina smilgropar att aktiveras. Den minsta, Love och den minsta hunden, Juni, de lekte tillsammans. Det var så himla gulligt. Juni hade en boll som hon lekte med. Detta fick Love nys på. Tog upp jakten.......Vad tror ni, lyckades han. Nej!!!!! HOn var så himla finurlig. När han skulle ta bollen ur munnen så flyttade hon sig, men inte mer än att han bara behövde flytta sig lite. Hon hade nog räknat ut att om hon flyttade sig lite så tappade han inte intresset. Det var så kul att se dessa två omaka par leka med varandra. Denna lilla hund som man ibland har lust att slänga in iväggen ibland är så himla go. Finns inget ag i henne alls :)

Förövrigt så har denna helg varit ganska så skön. I lördags så spenderade vi lite pengar. Var på Jysk. Där hittade vi ett trädgårdsbord för 200 :- som hittat. Till och med så att Anders kom med kommentaren att: Du, det är inte varje dag som man tjänar över 2000:- Denna kommentar kommer inte ofta. Vi köpte oxå en bänk som vi har ställt framför kaminen. Det vart kanon fint. Snart har jag det som jag vill i köket. Fattas bara en ny kökslampa, svartmålade stolar (stolar som skall målas) och så skulle det vara snyggt med nytt kakel och nymålade luckor och köksbänk. Sedan skulle köket vara i topp skick :)

Igår var vi på Solvarbo marknad och tittade lite. Ångrade nästan att vi åkte dit. Det var så himla mycket folk. Men vi fick med oss hem lite honung som ska lindra vid förkylning, ungarna fick en varsin ballong och Anders fick nya strumpor. Å just det, det vart 10 st munk oxå mmmmmm :)

Skönt att komma hem när man har varit på sånt. Tog en tur med hundarna på eftermiddagen. Vi grillade oxå, Gottt var det :)

Dags att ta nya tag inför denna vecka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar